Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/salez/salez.ro/include/class/mysql.class.php on line 15
Salez.ro | Anunturi gratuite


Termeni si conditii

Aceste conditii de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre Salez.ro si utilizatorii sai.

 • Termenul "Site" reprezinta site-ul www.Salez.ro si administratorii sai
 • Termenul "Utilizator" reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul www.Salez.ro.
 • Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
 •  
 1. Acceptarea conditiilor
 2. Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in are nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.

 3. Descrierea serviciilor
 4. www.Salez.ro este un site de anunturi online. Pe acest site puteti publica anunturi gratuite in diverse domenii si puteti cauta prin anunturile publicate deja pe Site de catre alti Utilizatori.
  Echipa www.Salez.ro isi rezerva dreptul de a corecta anunturile si a le publica ulterior, iar in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.

 5. Dreptul de autor
 6. Informatiile publicate pe www.Salez.ro apartin Site-ului. Aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris al reprezentantilor www.Salez.ro.
   
 7. Norme de utilizare
 8. Utilizatorul este singurul raspunzator de materialele pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor. Atunci cand postati materiale, afirmati, sustineti si garantati ca detineti toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postand materialul pe site, acordati catre Site o licenta (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislatiei aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiteti catre Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.
  Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al caror continut contravine legilor statului roman.

 9. Limitarea raspunderii
 10. In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice: i) erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului; ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre; iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta; iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ati primit un e-mail de la www.Salez.ro si nu doriti sa il confirmati, va rugam ignorati e-mail-ul.

 11. Clauza privind competenta judecatoreasca
 12. Pentru orice conflict partile vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale partile vor apela la instantele judecatoresti competente.

 13. Incheierea acordului
 14. Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.
Nu ai cont? Inregistreza-te !
 • Vei putea adauga mult mai rapid anunturi..
 • Vei putea gestiona in mod rapid anunturile.
 • Vei putea sa salvezi cautarile si anunturile care te intereseaza.